BRUILOFT

Gaan jullie trouwen en zijn jullie opzoek naar een bruidsfotograaf? Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie kunnen nu beginnen met alle leuke dingen regelen. Een mooie locatie, een ambtenaar, de kapster en visagie maar natuurlijk ook de jurk en het pak!

Ik geloof in echte, pure liefde, twee mensen die voor elkaar kiezen en besluiten om met elkaar te gaan trouwen. Dit wordt één van de mooiste dagen van jullie leven, en wat vind ik het bijzonder om daar als bruidsfotograaf bij te mogen zijn. Ik vertaal jullie verhaal graag in pure, spontane en romantische beelden. Ik fotografeer zoals de dag gaat, met oog voor pure emoties en details.

Prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij €850,- voor 6 uur fotografie inclusief een mini-album. Vul op de contact pagina jullie gegevens in en krijg de trouwbrochure opgestuurd! Hopelijk zie ik jullie tijdens het kennismakingsgesprek.

COUPLESHOOT

Wil jij graag mooie foto’s van jou en je geliefde?
Boek dan een coupleshoot!

Ik leg graag jullie liefde voor elkaar vast. Een fotoshoot is altijd op een mooie locatie die jullie zelf of samen met mij uitzoeken. Op locatie zijn jullie en ik veel vrijer waardoor ik mooie spontane beelden kan vastleggen.

De coupleshoot kost €165,- en na afloop krijg je minimaal 30 foto’s in hoge resolutie digitaal doorgestuurd. Ook krijgen jullie een mini-album met jullie favoriete foto’s van de fotoshoot.

Vul het contactformulier in, en ik stuur je meer informatie!

Copyright © 2022 Korry Ippel Photography · Theme by 17th Avenue