Bruiloftshoot

Voor bruidsparen

Gaan jullie trouwen en zijn jullie opzoek naar een bruidsfotograaf? Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie kunnen nu beginnen met het regelen van de leuke dingen. Een mooie locatie, een ambtenaar, de kapster en visagie maar natuurlijk ook de jurk en het pak!

Ik geloof in echte, pure liefde, twee mensen die voor elkaar kiezen en besluiten om met elkaar te gaan trouwen. Dit wordt één van de mooiste dagen van jullie leven, en wat vind ik het bijzonder om daar als bruidsfotograaf bij te mogen zijn. Ik vertaal jullie verhaal graag in pure, spontane en romantische beelden. Ik fotografeer zoals de dag gaat, met oog voor pure emoties en details.

Prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij €995,- voor 6 uur fotografie inclusief een mini-album. Vul op de contactpagina jullie gegevens in en krijg de trouwbrochure opgestuurd! Hopelijk zie ik jullie tijdens het kennismakingsgesprek.

Koppelshoot

Voor geliefden

Wil jij graag mooie foto’s van jou en je geliefde? Boek dan een koppelshoot!

Ik leg graag jullie liefde voor elkaar vast. Een fotoshoot is altijd op een mooie locatie die jullie zelf of samen met mij uitzoeken. Op locatie zijn jullie en ik veel vrijer waardoor ik mooie spontane beelden kan vastleggen.

De koppelshoot kost €195,- en na afloop krijg je minimaal 30 foto’s in hoge resolutie digitaal doorgestuurd. Ook krijgen jullie een mini-album met jullie favoriete foto’s van de fotoshoot.

Trouwbrochure

Aanvragen

Wil je de trouwbrochure ontvangen of heb je een vraag over een fotoshoot? Neem contact op en ik stuur je graag meer informatie.