Over Korry

Welkom

Over mij

Hi, leuk dat je kijkt op mijn website! Ik ben Korry, een enthousiaste 25 jarige met veel liefde voor mooie beelden. Op 31 augustus 2017 ben ik zelf in het huwelijksbootje gestapt en toen begon ook mijn liefde voor fotografie. Samen met mijn man heb ik twee kinderen, Noah en Myrthe. Woorden die mij omschrijven zijn, spontaan, zorgzaam, creatief en ondernemend.
 
Naast fotograaf, ben ik ook coördinerend verpleegkundige in de gehandicaptenzorg. Dit werk doe ik al 7 jaar met heel veel passie. Ik vind het mooi hoe je mensen kunt laten stralen en een goed leven te geven door hele kleine dingen.
 
Ik geniet van gezelligheid, leuke dingen doen met mijn gezin, een drankje doen met vriendinnen, en van de zon! Ik vind het heerlijk om met mijn camera overal rond te struinen. Maar het allerliefste leg ik de liefde vast. Pure, warme beelden. Jullie verhaal vastleggen zoals het gaat.
 
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en jullie verhaal te mogen vastleggen!

Mijn werkwijze

Voor echte herinneringen

Mijn stijl kan je het beste omschrijven als puur, warm en vol liefde. Ik hou van pure emoties en spontane foto’s die laten zien hoe jullie echt zijn. Intieme en romantische buitenbruiloften is waar mijn hart een sprongetje van maakt. Een relaxte en gezellige dag die jullie samen met de meest dierbare personen om jullie heen vieren.

Naast bruiloften fotografeer ik ook koppels, newborns en gezinnetjes met enorm veel liefde.

 
Mijn werk